<strong>LØPEBROR:</strong> Henrik Ingebrigtsen satte ny norsk rekord på 3000 meter under Bislett Games 2019.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
LØPEBROR: Henrik Ingebrigtsen satte ny norsk rekord på 3000 meter under Bislett Games 2019. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Henrik Ingebrigtsen:

Stoler ikke på konkurrentene

Henrik Ingebrigtsen mener Asbel Kiprop har sluppet for billig unna. Han klarer ikke å stole på hva noen av konkurrentene gjør på fritida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Henrik Ingebrigtsen er fremdeles tydelig irritert på den kenyanske mellomdistanseløperen, Asbel Kiprop. I vår fikk 29-åringen sin dom: Han får ikke delta i et idrettsarrangement de neste fire åra.

Kiprop avla en positiv dopingprøve for EPO (bloddoping) i fjor, og selv om han hele veien har hevdet sin uskyld, og hevdet at prøven må ha blitt tuklet med. Friidrettens integritetsenhet var derimot aldri i tvil, og sørget for at løperen fikk sin straff.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer