Stoler på Solskjær

Manchester United-sjef Alex Ferguson stoler på det spirende samarbeidet mellom Ole Gunnar Solskjær og Dwight Yorke når laget hans starter jakten på mesterliga-tittelen hjemme mot Barcelona onsdag.

- Jeg tror de kan skape trøbbel for Barcelona-forsvaret, sier Ferguson som ikke regner med å gjøre særlige forandringer på laget som vant 2-0 mot Coventry lørdag.

Ferguson må vente til onsdag før han vet om Ronny Johnsens ankelskade setter nordmannen utenfor eller ikke. Må Johnsen melde pass står Henning Berg klar til å overta.

- Jeg kommer til å gruble mye på laguttaket, men regner ikke med å gjøre mange forandringer. Jeg merker at det er en god følelse i troppen. Spillet har blitt bedre og bedre de siste kampene, sier Ferguson.

Tillitserkæringen må være søt musikk for Ole Gunnar Solskjær. Mange trodde hans dager i United var ferdig da Ferguson bladde opp millioner av pund til Aston Villa for Dwight Yorke. I stedet ser det ut som om Ferguson har funnet en spisskombinasjon som kan lykkes på høyeste nivå. På sine to starter sammen har duoen scoret fem mål.

Ydmyket

Fortsetter paret suksessen kan Alex Ferguson få revansje for en av sine mest ydmykende kamper som United-sjef. Sist lagene møttes i europacupen ble Manchester-laget utspilt og latterliggjort og tapte 4-0 i Barcelona.

United-manageren mener at klubben nå er så godt rustet at den er klar for sin første seier i den gjeveste europacupen siden 1968.

- Vi har en bedre sjanse nå som vi er utrustet til å møte enhver utfordring.

(NTB)