Stoler på Solskjær

Manchester United-sjef Alex Ferguson stoler på det spirende samarbeidet mellom Ole Gunnar Solskjær og Dwight Yorke når laget hans starter jakten på mesterliga-tittelen hjemme mot Barcelona onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg tror de kan skape trøbbel for Barcelona-forsvaret, sier Ferguson som ikke regner med å gjøre særlige forandringer på laget som vant 2-0 mot Coventry lørdag.

Ferguson må vente til onsdag før han vet om Ronny Johnsens ankelskade setter nordmannen utenfor eller ikke. Må Johnsen melde pass står Henning Berg klar til å overta.

- Jeg kommer til å gruble mye på laguttaket, men regner ikke med å gjøre mange forandringer. Jeg merker at det er en god følelse i troppen. Spillet har blitt bedre og bedre de siste kampene, sier Ferguson.

Tillitserkæringen må være søt musikk for Ole Gunnar Solskjær. Mange trodde hans dager i United var ferdig da Ferguson bladde opp millioner av pund til Aston Villa for Dwight Yorke. I stedet ser det ut som om Ferguson har funnet en spisskombinasjon som kan lykkes på høyeste nivå. På sine to starter sammen har duoen scoret fem mål.

Ydmyket

Fortsetter paret suksessen kan Alex Ferguson få revansje for en av sine mest ydmykende kamper som United-sjef. Sist lagene møttes i europacupen ble Manchester-laget utspilt og latterliggjort og tapte 4-0 i Barcelona.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer