Mats Møller Dæhli klar for Nürnberg

- Stolt av å spille for klubben

Mats Møller Dæhli kommer på lån fra belgiske Genk.

NYTT EVENTYR: Tidligere i karrieren har Mats Mæller Dæhli spilt for både St. Pauli og Freiburg. Foto: Huw Evans/REX/NTB
NYTT EVENTYR: Tidligere i karrieren har Mats Mæller Dæhli spilt for både St. Pauli og Freiburg. Foto: Huw Evans/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– Nå er det klart: Mats Møller Dæhli er klar for klubben. Velkommen til familien Mats, skriver klubben på sin Twitter-konto mandag.

Nürnberg spiller i 2. Bundesliga og ligger i øyeblikket på en litt skuffende 12.-plass. Opp til ligaleder Hamburg skiller det 16 poeng.

Genk og Nürnberg har i første omgang inngått en låneavtale for Dæhli. Den strekker seg fram til 30. juni. Deretter har den tyske klubben opsjon på å kjøpe nordmannen.

25-åringen er ikke ukjent med 2. Bundesliga. Tidligere i karrieren har han spilt for både St. Pauli og Freiburg. Totalt står han med 84 kamper på nest øverste nivå i tysk fotball. Nå blir det flere.

– Jeg har hatt veldig gode samtaler med både treneren og sportssjefen. Begge ga meg en god følelse. Jeg skal gi alt for å hjelpe laget, og jeg er stolt av å spille for denne klubben, sier Dæhli om Nürnberg-overgangen.

– Med Mats har vi signert en spiller som har mye erfaring i 2. Bundesliga. I tillegg til at han var publikumsfavoritt i St. Pauli, var han også en av de beste spillerne, sier sportssjef Dieter Hecking.

Dæhli har spilt i belgiske Genk siden overgangen fra St. Pauli i januar i fjor. Han fikk imidlertid bare åtte kamper for den belgiske klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer