-  Stolt av gutta

Stemningen var høy på tribunene og i Tromsø-garderoben i går kveld, selv om det bare ble poengdeling mot Brann. Ole Martin Årst mener laget fikk en positiv start på ei ny tid.

TROMSØ (Dagbladet): -  Det er lenge siden vi har merket et slikt trøkk på tribunene. Jeg er stolt av guttene som viste styrke og moral. Vi har kommet tilbake etter ei vanskelig tid med selvransaking og trenerskifte. Det hele har slått positivt ut for oss. Dette var starten på ei ny tid. Det føles som det gjorde på vårparten i fjor, sier Ole Martin Årst.

Han satte selv stemningen for alvor etter 63. minutt av kampen. Da fikk han en perfekt lagt ball fra Karim Essediri ved dødlinja. Venstrefoten var der den skulle være, ballen havnet i nettet, og de mest trofaste supporterne skapte en stemning som om det var fullsatte tribuner.

-  Perfekt

Selv om Tromsø spilte med 11 mot 10 spillere de siste 13 minuttene etter at Branns midtstopper Olafur Bjarnason fikk sitt andre gule, var også den nye hovedtreneren Steinar Nilsen fornøyd i går kveld.

-  Guttene har taklet alt som har skjedd helt perfekt, iallfall nesten. Vi skulle gjerne hatt tre poeng, men akkurat nå gleder jeg meg mest over at alle spillerne ga alt de hadde. De sto på voldsomt og kom i garderoben med grønske på klærne. Jeg vil ikke snakke om årsbeste, men for hele gruppa var dette som en seier. Vi tror vi kan flytte fjell, og det skal vi gjøre, sier Steinar Nilsen.

-  Fortjente seier

Avgått hovedtrener Otto Ulseth ble invitert til Tromsø-losjen i går. Etter kampen sa han dette:

-  Vi hadde fortjent å vinne i dag også, men jeg synes å ha sett noe liknende tidligere i år. Guttene spilte helt strålende i andre omgang. Det var Brann som så ut som et nedrykkslag, ikke Tromsø, sier Ulseth, som aldeles ikke har noen negative følelser etter at han fikk sparken.

-  Uavgjort er greit for oss. Vi startet dårlig, men kom oss etter hvert, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

FULGTE GUTAN: Den sparkede treneren Otto Ulseth satt i Tromsø-losjen i går. - Strålende 2. omgang, mente han.
GOD START: - Guttene har taklet alt som har skjedd helt perfekt, iallfall nesten, mener Tromsøs nye trener Steinar Nilsen.
LETTET: Ole Martin Årst viste styrke, scoret mål og ledet Tromsø fram til nytt håp om tippeligaspill neste år. - Dette var starten på ei ny tid, sa han etter kampen.