Stolt Nilsen

Semifinale cupvinnercupen: Besancon- Nordstrand 22- 21 (41- 49, sammenlagt.). Jeanette Nilsen (28) har ristet av seg EM-skuffelsen og storspilt i hele år. I går viste hun på ny klasse da Nordstrand spilte seg fram til klubbens første europacupfinale i håndball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er stolt over å ha kommet tilbake og fått vise at jeg fortsatt er en god keeper, stråler Jeanette Nilsen etter Nordstrands kjempeprestasjon i Frankrike i går.

Keeperen lot det franske topplaget aldri lede med mer enn fire mål, og med ni måls forsprang fra den første kampen i Norge for en uke siden styrte fjorårets norske cupmester inn til en fortjent finale i cupvinnercupen.

- Tøff periode

Kontrasten mellom gleden i går og den tunge stunden i håndball-EM er fullkommen:

I Bucuresti var Jeanette Nilsen det opplagte førstevalget i mål, som ble vraket etter to svake kamper - og i tillegg opplevde at landslagssjef Marit Breivik stilte spørsmålstegn ved hennes konkurransementalitet.

- Det var annsynligvis den tøffeste perioden jeg har hatt som keeper. Derfor var det så viktig å lykkes med Nordstrand etter at vi kom hjem fra Romania. Om motgangen hadde fortsatt, ville det ikke vært enkelt å være Jeanette Nilsen nå, sier Jeanette.

Hun signerte nylig ny kontrakt med Oslo-klubben og Nordstrand-trener Morten Schønfeldt sier at Nilsen er en viktig brikke i klubbens toårsplan om å bli Norges beste håndballag og et internasjonalt topplag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer