Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stolt pappa:

Etter kampen i går ringte Ole Gunnar Solskjær hjem til foreldrene i Kristiansund. Ikke for å snakke om scoringene sine, men for å slå av en prat slik han har for vane etter Premier League-rundene. - Jeg måtte spørre ham om de fire målene han hadde lagd, sier pappa Øivind Solskjær til Dagbladet.

Sjøl om han ble helt både i Manchester, England, Kristiansund og Norge etter gårsdagens 13 magiske minutter, er Ole Gunnar Solskjær fortsatt den samme beskjedne, ydmyke gutten.

- Det var artig med fire mål, men også en dårlig motstander. Det siste må tas med i vurderingen, sa Ole Gunnar Solskjær til pappa Øivind på telefonen etter den historiske 8- 1-seieren over Nottingham Forest i går.
- Han tok på ingen måte av etter de fire målene. Det har han heller aldri gjort, verken her hjemme eller i England. Nå ser han framover, først og fremst mot onsdagens landskamp mot Italia, sier Øivind Solskjær.

Sjøl har han aldri opplevd maken til målskred som det sønnen presterte i går.

- Fire mål på 13 minutter var stort. Det har han aldri greid før i seniorsammenheng. Selv om han har lagd mye mål, må vi nok tilbake til miniputt-tida for å finne maken til lynraske scoringer, sier Øivind Solskjær til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media