SLITSOMT, MEN GØY: Jens Stoltenberg syklet med Lars Petter Nordhaug, Edvald Boasson Hagen og Kurt Asle Arvesen i en times tid i går. Foto: @jensstoltenberg / Twitter
SLITSOMT, MEN GØY: Jens Stoltenberg syklet med Lars Petter Nordhaug, Edvald Boasson Hagen og Kurt Asle Arvesen i en times tid i går. Foto: @jensstoltenberg / TwitterVis mer

Stoltenberg trente med Edvald og Kurt Asle

- Slitsomt, men gøy.

(Dagbladet): Jens Stoltenberg er en ivrig mosjonist på frititden, og blir om sommeren ofte sett på sykkelsetet i Nordmarka.

I går fikk han prøve seg på sykkelsetet med tre toppidrettsutøvere.

Stoltenberg var nemlig på spinning med Team Sky-rytterne Lars Petter Nordhaug, Edvald Boasson Hagen og Kurt Asle Arvesen.

«Har for første gang trent på en etappe i #TDF. Syklet sammen med Kurt Asle Arvesen og Edvald Boasson Hagen. Slitsomt, men gøy!» tvitret statsministeren i kveld.

Kurt Asle Arvesen sier til Dagbladet at treningsøkten oppstod ved en tilfeldighet da han og Stoltenberg har en felles bekjent.

- Var statsministeren sliten etter endt økt?

- Det som er så bra med spinning er at du kan velge belastning selv, vet du, sier Arvesen før han legger til:

- Men vi ble alle slitne.

Om statsministeren hadde samme belastning som de tre Team Sky-rytterne vet ikke Dagbladet, men vi har våre tvil. Stemningen var imidlertid god på treningssenteret.

- Det var hyggelig. Vi snakket og lo, sier Arvesen til Dagbladet.