Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stønnet for høyt

Det russiske tennistalentet Maria Sharapova (16) fikk en litt spesiell advarsel i dag.

Den unge russeren, som er regnet som en av de mest lovende unge kvinnelige spillerne i dag, fikk rett og slett beskjed om å dempe stønningen under 6-3, 6-2-seieren mot franske Nathalie Dechy i andre runde av grasturneringen DFS Classic i Birmingham, skriver nyhetsbyrået AP.

Både Dechy og spillere på en nærliggende bane klagde på de høye skrikene Sharapova utstøtte ved hvert slag på ballen.

En observatør fra WTA og turneringens hoveddommer kom på banen for å henstille til Sharapova om å dempe seg. Overdreven stønning kan føre til at en spiller fratas poeng.

Sharapova dempet lydnivået noe, men etter tre baller var hun tilbake på topp. Da klaget Dechy til banedommeren.

- Det var et av de høyeste stønnene jeg har hørt. Men jeg spilte videre og forsøkte ikke å bry meg om det, forteller den franske jenta.

Sharapova spilte like godt på tross av alt oppstyret. Hun noterte sin sterkeste seier i sin korte karriere på toppnivå.

Ifølge AP er Sharapova mer høylydt enn Monica Seles, som allerede for et tiår siden brøt støygrensa i Wimbledon-turneringen.

- Det er vanskelig for meg fordi jeg har gjort dette siden jeg var fire år. Men jeg må tenke etter hvordan jeg kan kontrollere det. Når man får klager, forsøker man jo å tilfredsstille folk, sier hun.

BRÅKETE:</B> Maria Sharapova ble advart av dommerne fordi stønningen hennes forstyrret både motstanderen og andre spillere.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media