GRATIS: Fredrik Stoor (t.h.) er løst fra kontrakten med Vålerenga, og har signert en ettårsavtale med Lillestrøm, der han var på utlån hele 2012-sesongen. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG / NTB SCANPIX
GRATIS: Fredrik Stoor (t.h.) er løst fra kontrakten med Vålerenga, og har signert en ettårsavtale med Lillestrøm, der han var på utlån hele 2012-sesongen. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG / NTB SCANPIXVis mer

Stoor klar for Lillestrøm

Løst fra Vålerenga-kontrakten.


(Dagbladet): Svenske Fredrik Stoor og Vålerenga er enige om å avlutte kontrakten med øyeblikkelig virkning, meldte Vålerengas nettside i formiddag.

Tre kvarter seinere bekrefter LSK.no at høyrebacken har skrevet ettårskontrakt med Lillestrøm.

Stoor var på utlån i Lillestrøm i hele 2012-sesongen, og spilte 21 kamper til tross for en kort skadeperiode.

- Stoor har signert for ett år. Det er vi fornøyd med. Han var et klart førstevalg på høyreback. Han hadde en god sesong for oss i 2012 og har enda et bra potensiale til å utvikle seg videre. Generelt viktig å beholde mest mulig kontinentet i 2013-sesongen. Derfor er det en viktig brikke som har falt på plass, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til LSK.no.

Stoor startet sitt opphold i norsk fotball da han kom til Rosenborg før 2007-sesongen. Sommeren 2008 gikk han til Fulham, men fikk bare 11 ligakamper på to og et halvt år i London-klubben. Før 2011-sesongen returnerte han til Norge og Vålerenga.