Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stoor måtte operere kneet

Nå er han ute i åtte uker.

MÅTTE OPERERE: Vålerenga-backen Fredrik Stoor ble torsdag operert i kneet. Svensken mister flere kamper. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
MÅTTE OPERERE: Vålerenga-backen Fredrik Stoor ble torsdag operert i kneet. Svensken mister flere kamper. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

Vålerenga-backen Fredrik Stoor ble torsdag operert i kneet. Svensken mister flere kamper.

Stoor fikk smerter i kneet under oppvarmingen til bortekampen mot Rosenborg i slutten av april, men den tidligere Fulham-spilleren har trent og spilt siden.

Nå venter en lang periode på sidelinjen for 27-åringen.

- Fredrik har gjennomgått en kneoperasjon som gjør at han minimum er ute de neste åtte ukene, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no.

- Vi hadde i det lengste håpet at behandling og fornuftig belastning skulle gjøre at vi kunne vente til etter sesongen med operasjon.

- Men hevelsen og smertene i kneet har eskalert den siste tiden, og det toppet seg under trening dagen etter Sarpsborg-kampen. Da bestemte vi oss for at operasjon var eneste utvei, legger Bjærke til.

(NTB)