Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Stopp Davy! Men du er jo ikke Davy?

Se Wathne la smella gå i pikkolo-dress.

(Dagbladet.no): Fargerike Davy Wathne skjeller ut TV 2-kollega Morten Langli under innspillingen av en ny promovideo for kanalens fotballdekning.

Det festlige lille bakom-innblikket fra innspillingen er fanget opp av Lyn-TV, ettersom Oslo-lagets Espen Hoff var ment å være stjernen i scenen.

Iført full smoking mimer den fotrappe kantspilleren til Patsy Clines versjon av Willie Nelson-balladen «Crazy».

Wathne i pikkolodress

Men det er Davy Wathne i knallgul pikkolodress som stjeler showet som den midterste av de tre korguttene: Morten Langli, Wathne og Bengt Eriksen.

Etter at TV 2-trioen får beskjed om at de bare er 95 prosent perfekte og må ta det om igjen, er Davy kjapt ute med å legge skylda på Langli for å stoppe for tidlig under innmarsjen.

- Stopp Davy, fikk jeg beskjed om, sier Langli.

- En fargerik og morsom gjeng

image: - Stopp Davy! Men du er jo ikke Davy?

- Stopp Davy! Men du er jo ikke Davy? Helvete, Morten! Du er Morten, han er Bengt og jeg er Davy! lekser Wathne opp for Langli.

Espen Hoff avslører overfor Lyn-TV at han ikke er spesielt komfortabel i sangerrollen selv om han bare mimer. Men han moret seg også over korguttene.

- Det var en mer fargerik og morsom gjeng, sier han.

image: - Stopp Davy! Men du er jo ikke Davy?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media