Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Stopp gråtingen og ta deg sammen, du har fått noe å forklare mamma

Faren til Phil Neville frikjent for seksuelt overgrep.

FIKK FAREN TIL Å GRÅTE: Phil Neville kunne ikke tro at faren ville være utro mot kona. Foto: REUTERS/Neil Hall/NTB Scanpix
FIKK FAREN TIL Å GRÅTE: Phil Neville kunne ikke tro at faren ville være utro mot kona. Foto: REUTERS/Neil Hall/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Faren til fotballspillerne Gary Neville og Phil Neville har i disse dager vært i retten. Neville Neville stod tiltalt for å ha overfalt en kvinne og tvunget fram et samleie 23. mars i år. I dag ble han funnet ikke skyldig, skriver Sky Sports.

Retten i Bolton Crown fikk høre en gråtkvalt Neville Neville da han fortalte at hendelsen var et gjensidig ønske. Etter at han ble intervjuet av politiet første gang etter hendelsen, hadde han kjørt kona Jill til deres hus, hvor sønnen Phil og dattera Tracey ventet på dem.

Phil Neville fikk et utbrudd da faren kom hjem, og det var sønnen som tok ordet først.

- Han sa: «Du har den mest elskverdige kona noensinne, og hun elsket deg høyere enn noe». Jeg gråt på dette tidspunktet. Tracey hadde tydeligvis brutt sammen, sier Neville Neville ifølge BBC.

- Ta deg sammen Faren forteller videre at Phil hadde snudd seg mot ham, og uttalt at han ikke skulle spørre om han hadde utført et seksuelt overgrep på kvinnen, fordi han visste at faren ikke ville gjøre noe slik.

- Han sa derfor: «Stopp gråtingen da og ta deg sammen, du har fått noe å forklare mamma», fortalte Neville Neville til retten.

Neville Neville innrømmet i det første avhøret at han kysset kvinnen, men at det ikke skjedde noe mer. Han hevdet at han ikke kunne hatt sex med kvinnen selv om han hadde ønsket, fordi han er diabetiker, har blærekreft og et dårlig hjerte. Han tror kvinnen bare er ute etter oppmerksomhet i media.

Kvinnen hevder på sin side at han voldtok henne i hennes bil, og at hun hadde sagt «nei» til ham, men at kroppen hennes hadde fryst da han «tok for seg».

Både Gary Neville og Phil Neville var tilstede i retten for å høre forklaringen til faren. Gary Neville gråt da juryen kom med kjennelsen i dag. Faren var selvfølgelig lettet og ga juryen en takk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media