Stopp volden, by på United-trøyer - med Vålerenga og Dagbladet

Ole Gunnar Solskjær og to gode vinger i felles front for «Stopp Volden».

Cupmester Vålerenga og Dagbladet prøver å tuppe volden ut av samfunnet. Du kan bidra med å by på signerte Manchester United-trøyer.

Det er Vålerengas direktør Kjetil Siem som via sine kontakter har sørget for at Dagbladet i dag kan legge de nyeste United-trøyene - signert av alle de store United-stjernene - til auksjon. Formålet er godt. Dagbladet og Vålerenga spiller på samme lag for å støtte kampanjen «Stopp Volden» som nå drives fram av Røde Kors.

- Ole Gunnar Solskjær er en mann av hel ved, men han og klubben får utrolig mange henvendelser om å stille opp for forskjellige formål. Han må si nei til mange.

Da han fikk vite hva vi var ute etter, og til hvilket formål pengene skulle gå, så sa han ja, sier Kjetil Siem.

Han er sammen med Dagbladets sportsredaktør Eivind Ljøstad i Bakrommet med et klart volleymål til leserne: By på de signerte trøyene. Pengene vil i sin helhet gå til forebyggende prosjekter mot vold i Oslo.

- For oss er dette et riktig formål ettersom vi har en tilhørighet i områder av Oslo der vold i dagliglivet er et problem. For oss er det viktig å kunne bidra i en kampanje som vi som klubb kan identifisere oss med, sier Siem.

Vinn signerte Solskjær- eller VIF- drakter

Svar riktig og du kan vinne ei signert Solskjær-drakt eller ei VIF-drakt signert av alle cupvinnerne. Inntektene fra konkurransen går til Røde Kors' Stopp Volden-prosjekt.

Hvilken klubb spilte Ole Gunnar Solskjær for før han kom til Manchester United?

A: Ålesund

B: Molde

C: Clausenengen

Send svaret MANU A, B eller C til 1937. Eksempel: Tror du riktig alternativ er A, sender du MANU A til 1937. Kr 5,- pr. melding.

VIL STOPPE VOLDEN: Ole Gunnar Solskjær og resten av Manchester United-stjernene stiller opp for «Stopp Volden»-kampanjen, og gir bort sine signerte klubbdrakter. De kan bli dine om du blir med på auksjonen, som starter i dag.