Stopper all italiensk fotball

Etter volden i helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det italienske fotballforbundet har besluttet å utsette neste ukes kamper i Serie B og C etter supporterbråket den siste uka, melder BBC.

Søndag ble tre kamper i toppdivisjonen stoppet, etter at en Lazio-fan ble skutt ned og drept i et sammenstøt med politiet.

Italia spiller EM-kvalifiseringskamp mot Skottland til helgen, dermed ville det uansett ikke blitt spilt Serie A-fotball. Men fotballpresident Giancarlo Abete utelukker ikke at pausen kan vare lengre enn neste helg, og at den dermed også kan få konsekvenser for toppdivisjonen.

- Vi kommer ikke til å starte opp alle turneringene søndag 25. Vi må sammen med Serie A-klubbene diskutere tiltak som kan settes i verk innen 25.november, sier Abete.

Lazio-supporteren Gabriele Sandri (26) ble søndag skutt og drept av politiet etter et sammenstøt mellom Lazio-fans og Juventus-fans i Arezzo.

Ryktene om dødsfallet spredte seg raskt til arenaene rundt om i Italia, og førte til raseri blant flere lags supportere.

Kampen mellom Lazio og Inter ble utsatt umiddelbart, mens kampen mellom Atalanta og Milan ble avlyst etter at fans forsøkte å rive ned glassbarrierene som skiller publikum fra banen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer