Stopper Anna-bilder

Det blir ingen toppløsbilder av Anna Kournikova.

Det er ikke den russiske tennnisjentas fortjeneste at Penthouses juninummer nå stoppes. Magasinet ville brette ut Kournikova på ti sider, med bilder tatt i all hemmelighet med telelinse.

Årsaken er Judith Soltesz-Benetton, melder nyhetsbyrået AP. Hun er svigerdatter av motekongen Luciano Benetton, og hevder at det er henne Penthouse har tatt bilder av - ikke Anna.

Bildene skal ha blitt tatt i Florida for sju år siden. Hun gikk i går til søksmål mot Penthouse, og dommer Denny Chin ga henne straks medhold.

Dommeren har kikket på bildene og funnet ut at det ikke er Kournikova, men Benetton. Herremagasinet får dermed ikke lov å selge juninummeret, eller legge bilder ut på nettet.

Chin uttalte at magasinet har oppført seg uaktsomt, og at Soltesz-Bentetton kan få uopprettelige skader dersom bladet blir spredd til 1,2 millioner husstander i USA.

- Måten Penthouse har brukt dette, viser meg at Penthouse ikke bryr seg om det er riktig eller ikke, bare om det selger magasiner og får folk til nettsida deres, sier dommeren.

Kournikovas agent har også tidligere hevdet at bildene ikke er henne. Det gikk Penthouse med på i går.

- Dette er en ærlig feil, sier advokat Victor Kovner.

Soltesz-Benetton ble sjokkert da hun fant ut at mykpornobladet ville trykke bildene av henne.

- Hun likte ikke tanken på å framstå toppløs i Penthouse, sier hennes advokat.

(Dagbladet.no)

STOPPET:</B> Mange hadde gledet seg til å se Anna i Penthouse. Foto: SCANPIX/AP