Stopper billettsalget: - Synd

Eliteserieklubber vet ikke hva som gjelder etter regjeringens skjerpede coronatiltak. Helseministeren oppgir at begrensninger ikke gjelder utendørs.

STOPPER SALG. Brann opplyser at klubben inntil videre har stoppet billettsalget. Foto: Marit Hommedal / NTB
STOPPER SALG. Brann opplyser at klubben inntil videre har stoppet billettsalget. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Usikkerheten råder foran helgens avslutningsrunde i Eliteserien i fotball. Klubber forstår ikke hvilke publikumsbegrensninger som gjelder.

Regjeringen la tirsdag kveld fram skjerpede coronatiltak, men for idretten er det uklart hvor mange tilskuere det blir lov å slippe inn på arenaene.

MIF er en av tre klubber som søndag kjemper en desperat kamp mot nedrykk. De to andre er Stabæk og Brann. Brann tar imot Sarpsborg 08 søndag.

Sistnevnte skrev følgende på Twitter en time etter regjeringens pressekonferanse: «Dønn ærlig, så aner vi ikke. Men vi kommer med info så snart vi har svarene. Nå har vi bare spørsmål».

Brann opplyser at klubben inntil videre har stoppet billettsalget.

- Det er veldig synd at det kommer tiltak nå, men vi må finne ut av dette. Jeg er ikke helt klok på hva som gjelder ennå, sier Branns daglig leder Vibeke Johannesen til TV 2.

- Vi har stoppet det for å finne ut av hva de nye retningslinjene betyr. Vi må se på hva vi har muligheten til på søndag, sier Johannesen til Dagbladet.

- Først må vi finne ut av hva det betyr. Så er det selvfølgelig veldig synd om ikke alle kan få støtte laget i denne viktige kampen. Vi må forholde oss til de retningslinjene som er, sier hun videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.