Stopper nytt WAGs-sirkus i VM

Frueforbud for stjernene i Sør-Afrika.

STJERNE-WAGS: Her er tre av de mest kjente WAGs, Cheryl Cole (Ashley Cole), Coleen Rooney (Wayne Rooney) og Victoria Beckham (David Beckham), på tribunen under VM for tre år siden. Foto: REUTERS
STJERNE-WAGS: Her er tre av de mest kjente WAGs, Cheryl Cole (Ashley Cole), Coleen Rooney (Wayne Rooney) og Victoria Beckham (David Beckham), på tribunen under VM for tre år siden. Foto: REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no) Under VM for tre år siden var det ikke engelske hooligans som tiltrakk seg mest oppmerksomhet blant tribunesliterne i Tyskland.

Pressefotografene som snudde ryggen til banen for å ta bilder av publikum, zoomet inn på fotballfruene på VIP-tribunen. 2006-VM ble det definitive gjennombruddet til engelske WAGs (wives and girlfriends).

Med designvesker, svindyre klær og neste års solbriller fikk de omtrent like mye oppmerksomhet som sine ballsparkende ektemenn.

Dyrker samholdetDe blir sikkert å se på tribunen i Sør-Afrika også, men landslagssjef Fabio Capello har bestemt seg for å stramme inn grepet. Han ønsker ikke en gjentakelse av Baden-Baden-sirkuset.

Derfor får fotballfruene bare lov til å besøke sine menn dagen etter kampene.

- Jeg liker det vi har skapt nå, hvor spillerne er sammen også utenfor banen. Forhåpentligvis skal vi være i Sør-Afrika lenge og spillerne skal få møte koner, kjærester og venner. Det blir én dag i uka, etter kampen, og det er nok, sier Capello ifølge The Guardian.

Italieneren ønsker å bygge videre på samholdet i laget, og vil ikke at konene skal fly rundt i gangene på spillerhotellet med shoppingposer og høy glamourføring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer