Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stopper ordkrigen

Men Sir Alex og Arsene klarte ikke ordne opp selv.

(Dagbladet.no): Manchester United og Arsenal møtes i Premier League 1. februar. Og kampen har allerede fått et kraftig forspill i mediene gjennom Sir Alex Ferguson og Arsene Wengers ordkrig.

Feiden går tilbake til lagenes oppgjør på Old Trafford 24. oktober - og det påfølgende «matslagsmålet» i spillertunellen.

Sir Alex blåste liv i den gamle krangelen forrige uke, med å si at Wenger var en skam for fotballen, siden han ikke ville beklage Arsenals oppførsel etter Uniteds 2-0-seier. Det var forøvrig den kampen som endte Arsenals utrolige rekke med 49 kamper uten tap i Premier League.

Arsene Wenger svarte på Sir Alex\' utfordring, med å si at han ikke ville kommentere noen flere av United-sjefens uttalelser i mediene.

Men Wenger holdt ikke lenge før han gikk til et skikkelig motangrep. Nå på mandag, mente Arsenal-sjefen at Ferguson bringer sporten i vanry med sine stadige uttalelser om gamle feider.

I tillegg anklaget Wenger Sir Alex for å bygge oppunder hatfølelser før storkampen 1. februar.

Den siste uttalelsen fra Wenger fikk støtte fra både det engelske politiet og den engelske sportsministeren, som begge er bekymret for at det ikke bare vil smelle på Highbury-matta når lagene barker sammen om snaue to uker.

Men nå skal altså ordøksene begraves. På et møte i dag med representanter for styrene i Premier League, møttes David Gill fra United og David Dein fra Arsenal.

De ble enige om at sine respektive managere kun skal kommentere sportslige ting før og etter storkampen.

Så spørs det om managerne klarer å følge opp det styregutta har blitt enige om.

VENNER: Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media