Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stopper spekulasjonene: Tar to nye år i Real Madrid

Alonso skrev under ny kontrakt.

 BLIR I MADRID:  Xabi Alonso (32) satte onsdag strek for alle spekulasjonene om framtiden hans ved å skrive under en ny toårskontrakt med Real Madrid. Foto: EPA / Zipi / NTB Scanpix
BLIR I MADRID: Xabi Alonso (32) satte onsdag strek for alle spekulasjonene om framtiden hans ved å skrive under en ny toårskontrakt med Real Madrid. Foto: EPA / Zipi / NTB Scanpix Vis mer

Xabi Alonso (32) satte onsdag strek for alle spekulasjonene om framtiden hans ved å skrive under en ny toårskontrakt med Real Madrid.

Den spanske landslagsspilleren bekreftet nyheten via Twitter. «Dette er fortsatt mitt hjem i to år til. Jeg er glad for å kunne fortelle dere det. Kom igjen, Madrid!», skrev Alonso på det sosiale nettstedet.

Siden 32-åringens opprinnelige kontrakt ville ha løpt ut etter sesongen, har han vært gjenstand for overgangsspekulasjoner i flere måneder. Til tross for interesse fra klubber som Manchester City, Chelsea og Paris Saint-Germain, valgte Alonso til slutt å forlenge oppholdet sitt i den spanske hovedstaden.

Alonso skal angivelig få 50 millioner kroner (6 mill. euro) i lønn per sesong.

Midtbanespilleren har vært en viktig brikke for Real Madrid etter overgangen fra Liverpool i 2009. Carlo Ancelottis lag har virket sårbart de gangene Alonso har vært ute med skade.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media