Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stopper spill på Anja etter flere flaue tap

Drømmelaget i oppløsning.

(Dagbladet.no) Slagelse Dream Team er ikke noe drømmelag lenger. De siste ukene har de gått på flere flaue smeller, og de kritiske røstene i Danmark blir stadig flere.

I ettermiddag får ikke danskene mulighet til å sette penger på Champions League-kampen mot russiske Zvezda.

- Oddssetterne har kommet fram til at det er så usikkert hva slags innsats Slagelse vil spille med at vi ikke kan sette kampen på programmet, sier informasjonssjef Thomas Rørsig i Danske Spil til TV 2.

Tapte med 21 mål

Tidligere denne sesongen ble det klart at den tidligere Bækkelaget-legenden Anja Andersen forlater Slagelse for å trene FC København neste sesong. Og hun tar med seg hele stjernegalleriet, deriblant Cecilie Leganger.

Laget som har vunnet Champions League to ganger de siste åra er i ferd med å rakne.

For en uke siden tapte Slagelse med ti mål mot serieleder Viborg i Champions League. Det var kanskje ikke så utrolig oppsiktsvekkende, for det såkalte Dream Team manglet mange sentrale spillere.

Men i midtuka gikk de på en smell som trolig savner sidestykke i dansk topphåndball. Anja Andersens jenter tapte med 21 mål mot Aarhus - i en kamp hvor hun byttet målvakt hele ti ganger.

I OPPLØSNING: Anja Andersen og Cecilie Leganger har vunnet Champions League med Slagelse de to siste åra. Nå er drømmelaget i ferd med å rakne. Foto: ERIK BERGLUND/DAGBLADET
I OPPLØSNING: Anja Andersen og Cecilie Leganger har vunnet Champions League med Slagelse de to siste åra. Nå er drømmelaget i ferd med å rakne. Foto: ERIK BERGLUND/DAGBLADET Vis mer

Tidlig ferie?

Da kampen var halvspilt hadde Slagelse scoret fire mål. De skjerpet seg etter pause, men det er ikke til å komme fra at nederlaget var ytterst pinlig.

Hjemmesida til Slagelse droppet kampreferat og intervjuer. Slagelsedt.dk la bare ut en liten faktaboks om det som skjedde - noe som sier det meste om at det var en kamp de helst vil forbigå i stillhet.

Dagens oddsboikott av Slagelse er den andre denne sesongen, og Danske Spil liker det dårlig.

- Spillerne forventer jo at vi legger ut spill på de mest attraktive kampene, og vanligvis er Slagelse svært attraktive. Derfor er dette en skam, sier Rørsig.

Kritikere i Danmark mistenker nå Anja Andersen - og mange av spillerne - for å allerede tenke på neste sesong i København.

- Anja Andersen har ganske enkelt sendt sine tropper for tidlig på ferie, mens hun venter på å offisielt bli en FCK-er, skriver Ekstra Bladet-kommentator Finn Stilling.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media