Martin Bjørnbak

Stopperkjempe med store ambisjoner

Martin Bjørnbak signerte nylig ny kontrakt med Glimt. På sikt har kapteinen ambisjoner om spill på et høyere nivå.

HOT OR NOT? Martin Bjørnbak går alltid i krigen for Glimt. Men blir han snappet av en større klubb i sommerensovergangsvindu? Bjørn bak er klar for å ta ett steg opp, men understreker at han trives i Glimt. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
HOT OR NOT? Martin Bjørnbak går alltid i krigen for Glimt. Men blir han snappet av en større klubb i sommerensovergangsvindu? Bjørn bak er klar for å ta ett steg opp, men understreker at han trives i Glimt. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BODØ (Dagbladet): På spørsmål fra Dagbladet sier 26-åringen:

- Klart jeg har ambisjoner! Jeg ønsker å spille på et lag som hvert år vinner noe. Eller som kjemper om å vinne noe, sier Bjørnbak til Dagbladet.

Da kan Bodø/Glimt bli litt for smått for stopperkjempen. Sist Glimt vant en tittel (cupen) var i 1993. Siste medalje i toppserien (sølv) kom i 2003.

«Ett steg opp»

Likevel bedyrer kapteinen, som gjerne kjemper om nye titler med sitt kjære Glimt:

- I Bodø har jeg det som plommen i egget. Hvis jeg drar, så må det være for å ta et tydelig steg opp. Det er uaktuelt å gå til klubber på samme nivå, sa Bjørnbak etter 2-2 mot Strømsgodset sist helg.

Mer vil han ikke si om den saken. «Et tydelig steg opp» kan selvsagt bety Europa. I norsk sammenheng kan det neppe bety andre enn de tre som topper tabellen før helgen - Brann, Rosenborg og Molde.

Nettopp Molde er motstander på Aker Stadion søndag. Bjørnbak har spilt samtlige 90 minutter i samtlige åtte kamper i år, og gjør nok det samme i morgen.

Glad i å krige

Sist søndag åpnet han også scoringskontoen for året. Ikke uventet på en heading. Den 193 cm høye midtstopperen legger ikke skjul på hva som er hans forse:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer