Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stoppet av uvær og mørket

Trøbbel i USA for Henrik Bjørnstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Henrik Bjørnstad måtte avbryte den andre runden av US Bank Championship etter bare åtte hull fredag.

I 20-tiden hadde skumringen senket seg over banen i Milwaukee, USA, og spillerne hadde problemer med å se de hvite golfbanene. Dermed måtte siste del av runden utsettes til lørdag, skriver Pgatour.com.

PGA-turneringen har slitt med dårlig vær, og den første runden torsdag måtte avbrytes etter vel halvspilt runde. Etter å ha fullført runden fredag formiddag, startet spillerne på den andre runden - før de ble innhentet av mørket.

Men Henrik Bjørnstad sliter med mer enn været og mørke golfbaner. Før avslutningen av den andre runden ligger nordmannen seks slag over par og nesten nederst på resultatlisten.

Cutgrensen for å kvalifisere seg til de to finalerundene, er for øyeblikket på to slag under par, en score Bjørnstad skal slite hardt for å oppnå på rundens 10 siste hull.

Avslutningen av runde to starter lørdag klokken 16. Utviklingen kan du følge direkte på PGAs hjemmesider.

I TRØBBEL: Henrik Bjørnstad ble stoppet av været under den første runden av PGA-turneringen US Bank Championship torsdag - og av mørket på fredag. Foto: SCANPIX
I TRØBBEL: Henrik Bjørnstad ble stoppet av været under den første runden av PGA-turneringen US Bank Championship torsdag - og av mørket på fredag. Foto: SCANPIX Vis mer