Stoppet av Van der Sar

Heroisk innsats av keeper Edwin Van der Sar ga Fulham 0-0 i bortekampen mot Arsenal.

Arsenal bombarderte gjestenes mål og radet opp store sjanser, men fant ingen vei forbi den 198 centimeter lange nederlenderen mellom Fulham-stengene. Selv var han ikke overrasket over at Fulham greide å temme Arsenal.

- Jeg vet av erfaring at man ikke er den samme rett etter en viktig mesterligakamp. Vi slo Manchester United rett etter deres kamp mot Rangers, og nå stoppet vi Arsenal, sa han.

Arsenal kom ned på jorda etter sin fenomenale 5-1-seier over Inter på San Siro, men manager Arsène Wenger henger ikke med hodet.

- Jeg er ikke frustrert. Jeg er fornøyd med spillet vårt. Det handlet bare om evnen til å score mål, og vi vet at vi har den evnen. Vi spilte bra, mens de bare la seg i forsvar og nektet å spille fotball, sa Wenger til Sky Sports.

- De forsvarte seg bra, men de nektet å gå framover når de vant ballen. Vi hadde sjansene, men keeperen deres hadde dagen. Dessuten var vi ikke like giftige som vi pleier.

Dennis Bergkamp var tilbake i laget etter å ha mistet Inter-kampen på grunn av sin flyskrekk. Nederlenderen fikk kapteinbindet søndag for annen gang.

Fredrik Ljungberg, Thierry Henry, Bergkamp og Nwankwu Kanu hadde store sjanser for Arsenal, men Van der Sar stoppet alt.

(NTB)

SKUFFENDE: Thierry Henry og hansd kolleger greide bare ett poeng hjemme mot Fulham søndag. Foto: AP/SCANPIX