Eliteserien: Sarpsborg - Strømsgodset

Stoppet gamleklubben - ligger fortsatt nederst

Sarpsborg og Strømsgodset var to lag som trengte tre poeng. Det endte derimot med poengdeling mellom nedrykkskandidatene.

SE TV: Oppgjøret mellom Sarpsborg 08 og Strømsgodset endte 2-2, men et leit selvmål ble kveldens snakkis. Video. Fotball Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Sarpsborg - Strømsgodset 2-2 (0-1)

Sarpsborg 08 - Strømsgodset ble på forhånd beskrevet som en «sekspoengskamp».

Begge er klubber man normalt sett forbinder med øvre halvdel i Eliteserien, men i år har lite gått bra for østlandslagene.

Før kveldens oppgjør lå Sarpsborg tredje sist med 12 poeng, mens Strømsgodset lå aller nederst med ni. Kun to kamper hadde drammenserne vunnet, og det er for lengst blitt ropt om krise i klubben.

Det så lenge ut til gå mot et nytt tap, men tidligere Sarpsborg-spiller, Kristoffer Tokstad, sørget for poengdeling etter scoring mot gamleklubben.

- Vi kriger oss tilbake og det er jævlig deilig. Det er selvfølgelig veldig viktig med tanke på at de ligger rett foran oss, sa han til Eurosport etter kampen.

Selvmål

Godsets Bjørn Petter Ingebretsen trakk seg for noen uker tilbake fra stillingen som lagets hovedtrener av medisinske årsaker. Inn har danske Henrik Pedersen kommet, og mandag jaktet han sitt første seier ved roret.

Etter en sjansefattig innledning på kampen, kunne Pedersen og Godset-spillerne endelig juble for scoring etter en halvtimes spill - dog med litt hjelp fra en Sarpsborg-forsvarer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer