Stoppet Glimt-kjeften

BRYNE (Dagbladet): Sinte Bodø/Glimt-spillere hylte om dommerskandale, mens jublende jærbuer ropte «Bryne - superlag». Nordlendingene ledet 3-0, Bryne kjempet inn fire mål den siste halvtimen, og det ble fotballfest på Jæren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mål:

0-1 Sannes (10),

0-2 Johansen (28),

0-3 Hanssen (53),

1-3 Olofsson (61),

2-3 Medalen (68),

3-3 Pavlovic (90),

4-3 Andreasson (90)

BB: Fredrik Kjølner, Bodø/Glimt

- Fytti grisen for en kamp, fra det begredelige til det utrolige, sukket en dødssliten Rune Medalen, som scoret det viktige andremålet for Bryne.

Glade glis i Bryne-garderoben sto i kontrast til skjellsordene som haglet i veggene og skoknottene som smalt i golvet i Bodø-garderoben. Dommer Brage Sandmoen fikk noen skyllebøtter som må ha vært vakker poesi for en som elsker banneord.

- Forbanna dommer, han gir Bryne seieren når han ikke dømmer et soleklart hjørnespark til oss på overtid. F.... i h....., ropte Runar Berg, mens egersunderen Bengt Sæternes valgte et språk som ligger nærmere bedehusene der han kommer fra.

- Skandale, han ødelegger jo kampen. Alle utenom dommeren så at det var hjørnespark. Jeg håper jeg ikke ser den karen igjen med det første.

- Hårreisende

Trener Øystein Gåre sang samme melodi, etter først å ha innrømmet at det ikke er noen god fotballprestasjon å slippe Bryne inn i kampen på en 3- 0.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer