STIFTET SAMMEN:  Aroldis Chapmans måtte bli stiftet sammen etter han fikk en baseball i ansiktet. Foto: Thecubanmissile54/ Instagram og NTB Scanpix
STIFTET SAMMEN: Aroldis Chapmans måtte bli stiftet sammen etter han fikk en baseball i ansiktet. Foto: Thecubanmissile54/ Instagram og NTB ScanpixVis mer

Stoppet kampen etter denne hodeskaden

- Det er det skumleste jeg har sett.

(Dagbladet): Forrige onsdags treningskamp mellom Major League-lagene Cincinnati Reds og Kansas City Royals  ble stoppet etter an alvorlig hodeskade.

Pitcheren Aroldis Chapman sendte avgårde et kast på drøyt 160 kilometer i timen og fikk ballen servert tilbake rett i ansiktet (ekstern lenke).

Chapman falt om mens lagkameratene stormet til.

- Det er det skumleste jeg noen gang har sett, sa lagkamerat Jay Bruce.
Fraktet til sykehus Chapman brakk bein over det venstre øyet og nesen, og ble fraktet til nærliggende Banner Good Samaritan Medical Centre for ytterligere tester.

Etter skaden har baseballspilleren gjennomgått en vellykket operasjon og har fått en titanplate i hodeskallen for å bidra til å helbrede bruddet.

Stiftet sammen I går la han ut et sjokkerende bilde som viste omfanget sammenstøtet med ballen. Det er brukt en bråte stifter for å holde hodet sammen. Til bilde la 26-åringen til:

- Kjære supportere, alt er bra. Takket være Gud er vi allerede utenfor fare. Nå venter jeg bare på å bli sendt hjem.

Ifølge Daily Mail er det forventet at pitcheren kan være tilbake på banen om en drøy måned. Utrolig nok fikk han bare en hjernerystelse i tillegg til bruddskadene.