Newcastle - Tottenham

Stoppet kampen

Oppgjøret mellom Newcastle United og Tottenham søndag ble stoppet på dramatisk vis. Det skyldtes et medisinsk nødstilfelle på tribunen.

HJERTESTARTER: Tottenham-spillerne Sergio Reguilón og Eric Dier hylles etter at en tilskuer fikk et illebefinnende under kampen mellom Newcastle og Tottenham søndag. Video: TV2 Sport Premium / FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Like før pause i oppgjøret fikk en person på tribunen en akutt medisinsk krise.

- Det er alltid uhyggelig når sånne ting skjer, sier TV 2s Morten Langli.

Det var fem minutter igjen av første omgang da kampen ble stanset.

Tottenham-spiller Sergio Reguilón skal ha løpt bort til tribunen og pekt opp på tribunen. Helsepersonell løp deretter opp på tribunen med en hjertestarter.

Seks minutter seinere ble spillerne sendt i garderoben av hoveddommer André Marriner.

- Forferdelige scener her, skriver The Athletics Chris Waugh på Twitter.

Kort tid etter hendelsen kunne Newcastle melde at tilstanden til personen var stabil.

- Supporteren som trengte akutt medisinsk hjelp er stabilisert og er på vei til sykehus. Tankene våre er hos dem, skriver Newcastle på Twitter.

Spillerne var i garderoben i et kvarter før de kom ut igjen til applaus fra publikum. Da kampen var satt i gang kom beskjeden at tilstanden til personen som ble behandlet på stadion heldigvis var stabil.

Kampen ble stoppet på stillingen 2-1 til Tottenham. Like etter omstarten økte Son Heung-min ledelsen til 3-1.

Andre omgangen ble i stor grad påvirket av hendelsen. Ett minutt før fulltid satte Eric Dier ballen i eget nett, men London-klubben tar med seg alle poengene fra Newcastle.

Det betyr at Tottenham klatrer opp på femteplass i Premier League, mens Newcastle ligger fortsatt nest sist på tabellen. På åtte runder står klubben uten seier og med tre fattige poeng.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer