Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stoppet og bøtelagt

Raymond Kvisvik og Erlend Hanstveit droppet sikkerhetsbeltene etter gårsdagens Brann-trening -og fikk 750 kroner i bot.

BERGEN (Dagbladet): De to store Brann-profilene ble vinket inn til siden i Lars Hilles gate ved Grieghallen, bøtelagt og vinket videre med beltet godt festet.

Bergens Tidendes journalister skal ha overhørt dette på politisambandet:

«Jeg tror det er Kvisvik. Stopp ham, han har ikke beltet på! Vi har ikke råd til å miste en Brann-spiller!»

Søndagens Brann-kaptein Erlend Hanstveit var nestemann i fella, han også uten beltet over brystkassa. Begge måtte ut med 750 kroner i forelegg.

-  Vil vinne

-  Da jeg kom inn svingen mot Lars Hilles gate, så jeg at Raymonds bil var vinket inn. Jeg ble nestemann. Vi får ta det som en lærepenge, og gi litt ekstra på banen for å sikre Royal League-bonus. Bøtene må jo betales, sier Erlend Hanstveit til Dagbladet.

Gi alt

Raymond Kvisvik svarte ikke på Dagbladets henvendelser etter denne episoden i går, men umiddelbart etter treningen svarte Raymond Kvisvik på spørsmål om kveldens kamp:

-  Jo da, vi hadde en fantastisk opplevelse med våre mange supportere søndag, men nå er fokus rettet inn mot Royal League og den første kampen mot Halmstad. Vårt mål er å gjøre det så godt som mulig. Vi er ikke favoritter, har ingenting å tape, men vil vinne for vårt gode publikum, sier Kvisvik.

Brann-trener Mons Ivar Mjelde gir følgende beskjed til sine to lovbrytere:

-  Det er godt politiet passer på dem. De får lære seg å være lojale mot reglene på banen, og utenfor banen.

Mjelde må klare seg uten Robbie Winters mot Halmstad.

FOKUS: Raymond Kvisvik trente på avslutninger i går formiddag. Like etterpå kom han i politiets fokus - på vei til et spisested i bil uten bilbelte.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media