Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stoppet overgangen

Vålerengas og FK Haugesunds ledere satt i går samlet i 2. etasje på Ullevaal stadion for å oppsummere forhandlingene omkring Hans Berggren. Møtet endte med at klubbene skiltes som uenige.

Klubbene satt i går i forhandlingsmøte to og en halv time før kampen. Etter kampen var det duket for oppsummeringsmøte, og konklusjonen ble som følger:

- Avstanden mellom partene var for stor til at det ble inngått noen avtale, sier FK Haugesunds leder Ingolf Steensnæs til Dagbladet.

For lite mellomlegg

Vålerenga tilbød FK Haugesund Knut Henry Haraldsen pluss en god sum med penger.

- Denne summen var for liten for oss. Vi får helt sikkert solgt Berggren til noen andre hvis det skulle bli aktuelt, sier Steensnæs.

Vålerenga-leder Jon H. Nordbrekken har følgende kommentar til at klubbene ikke ble enige.

- Vi avsluttet samtalene raskt da vi begynte å snakke om penger og partene var langt fra hverandre. Dette er likevel ingen skandale for oss. Vi ønsker bare ikke å være med på slike pengesummer , sier Nordbrekken.

Han forteller samtidig at Mustapha Bidoudane, som de siste dager har vært på Vålerengas trening, vil bli sendt hjem uten konktrakt.

Tunnell

Lykkelig uvitende om dramaet i kulissene spilte hovedperson Hans Berggren en svak kamp der han ble avkledd av Vålerenga-stopper Tom Henning Hovi, som slo til med tunnel på svensken.

- Han gratulerte meg med tunnelen like etterpå, sier Hovi.

Han regjerte i lufta, og på bakken gjorde han også Berggren til statist.

- Jo takk, det gikk tålig bra i duellene, sier Hovi, som likevel skryter av sin motstander.

- Hans Berggren er en giftig spiller som scorer mange mål, og han scoret to ganger sist vi møttes. I dag hadde han en stor sjanse uten å score, men det snur seg raskt, sier Hovi.

Ikke involvert

Berggren var sliten og skuffet etter tapet. Han visste lite og ingenting om forhandlingene som foregikk to etasjer høyere oppe på Ullevaal stadion.

- Jeg har ikke vært involvert i det hele tatt, sier Berggren.

Han påstår at han ikke tenkte på forhandlingene et eneste sekund i løpet av kampen.

- Nei, jeg tenkte ikke et dugg på dem, sier Hans. Berggren.

UENIGE: Vålerenga (t.h), representert ved Jostein Johannessen og Jon H. Nordbrekken versus Haugesund, ved Rolf Ivar Sørdal og Ingolf Steensnæs.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media