Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stoppet Roy Jones jr. på 122 sekunder

Jaktet sin niende tittel i bokseringen.

KORT PROSESS: Roy Jones jr. har vært verdensmester åtte ganger i fem forskjellige vektklasser, men var sjanseløs mot australske Danny Green. Foto:  Torsten Blackwood/Scanpix
KORT PROSESS: Roy Jones jr. har vært verdensmester åtte ganger i fem forskjellige vektklasser, men var sjanseløs mot australske Danny Green. Foto: Torsten Blackwood/Scanpix Vis mer

|||Roy Jones jr. satset på å vinne VM-tittelen for niende gang, men ble stoppet etter bare 122 sekunder mot mesteren Danny Green.

En rett høyre til hodet sendte den legendariske amerikaneren, som har vært verdensmester åtte ganger i fem forskjellige vektklasser, i kanvasen etter ett minutt. Jones kom seg på beina igjen, men han ble pepret med slag og etter drøye to minutter gikk dommeren mellom og stoppet den ujevne kampen.

Dermed beholdt australieren Danny Green VM-tittelen sin i cruiservekt i International Boxing Organisation (IBO).

Jones jr. gikk på sitt sjette tap siden 1989. Men han står også med 54 seirer, 40 av dem er kommet på knockout.

- Danny bokset bra. Dette var en stor prestasjon fra hans side. Jeg har ingen unnskyldninger å komme med, sa Roy Jones etter kampen som trolig betyr slutten på en lang og ærerik karriere.

- Roy Jones jr. ga meg sjansen til å møte ham i Australia. Det setter jeg stor pris på. Men jeg må innrømme at det nesten gjorde meg vondt å slå ham ned. Han er en legende, slo Danny Green fast etter kampen

Green, som aldri har vært slått ut, har vært i kanvasen en gang. Det var da argentineren Omar Gonzalez slo ham ned i 2004. Nå står australieren med 28 seirer og tre nederlag samtidig som han fortsatt er innehaver av VM-beltet i IBO.

(NTB)


VANT: Danny Green er nå tittelholder i cruiservekt i IBO. Foto: Scanpix
VANT: Danny Green er nå tittelholder i cruiservekt i IBO. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media