Stoppet Storhamar

Frisk-keeper Halvor Hårstad-Evjen (20) angrer ikke på at han valgte hockey foran fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): I gårsdagens TV-kamp mellom Storhamar og Frisk-Asker var han banens suverent beste spiller. Tidligere i måneden ble han tatt ut i A-landslagstroppen for første gang. - På sikt er målet mitt å bli fast landslagskeeper, og spille i Sverige. Det viktigste nå er å samle mest mulig erfaring, sier Halvor Hårstad-Evjen til Dagbladet. I to perioder i går holdt han nullen, og brakte Storhamar-løperne til fortvilelse. - Da hadde jeg også flaksen på min side. To av skuddene smalt i stanga. Da Tom Erik Olsen var alene med meg på stillingen 1- 2 i tredje periode, la jeg meg ned. I stedet for å gå i mål, traff pucken leggskinnet mitt og spratt utafor, sier Hårstad-Evjen.

- Fortjener en plass

Han har stått i mål siden han var åtte, og har både spilt på U16, U18 og U20- landslaget. Mye taler for at A-landslagsdebuten kommer på hjemmebane i Askerhallen, enten mot Polen fredag, Østerrike lørdag eller Hviterussland søndag. - Treningene avgjør hvem som står i mål, Bjørge Josefssen (Vålerenga), Jonas Norgren (Storhamar) eller Halvor Hårstad-Evjen. Halvor har stått veldig bra i alle kampene jeg har sett ham i, og fortjener en plass i landslagstroppen. Han opptrer rolig, er kald i alle situasjoner og flink til å komme ut og avskjære vinkler, sier landslagstrener Roy Johansen.

Vant duellen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer