Fikk sparken etter grov hets:

«Stor hype og en skuffelse, akkurat som de ni månedene før barnet ditt ble født»

19-åring hetset Bournemouth-spiller, fikk sparken.

GROVT HETSET: Harry Arter spilte 3-3 mot Arsenal da en yngre spiller på Twitter hetset Bournemouth-profilen på det groveste. Spilleren har nå fått sparken i sin klubb. Foto: NTB Scanpix/James Marsh/BPI/REX
GROVT HETSET: Harry Arter spilte 3-3 mot Arsenal da en yngre spiller på Twitter hetset Bournemouth-profilen på det groveste. Spilleren har nå fått sparken i sin klubb. Foto: NTB Scanpix/James Marsh/BPI/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den 19-årige non-league-spilleren Alfie Barker har fått sparken av klubben sin etter å ha hetset Bournemouths Harry Arter på Twitter, skriver BBC.

Barker fulgte Bournemouths dramatiske 3-3-kamp mot Arsenal tirsdag kveld, da han langet ut mot Arter, som opplevde tragedien da han og partneren gikk gjennom en dødfødsel for et drøyt år siden.

- Stor hype og så bare en skuffelse, akkurat som de ni månedene som ledet opp til ditt barns fødsel, skrev Barker, og fulgte opp:

- Du mistet i hvert fall ikke barnet ditt.

Begge meldingene ble senere slettet.

- Så lei meg

Nå angrer han dypt.

- Det var et øyeblikks galskap. Det er det verste jeg har gjort i mitt liv, men det likner virkelig ikke meg. Jeg vet virkelig ikke hvorfor jeg gjorde det, sier 19-åringen, ifølge BBC.

- Jeg hadde tatt noen øl og var frustrert over måten laget (Arsenal) spilte på, så jeg bare langet ut. Jeg aner ikke hvorfor jeg fokuserte på Harry Arter og hans familie, og jeg er så lei meg for det jeg har gjort, sier Barker, som legger til at han forstår at han fikk sparken av laget sitt på syvendenivå i det engelske ligasystemet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer