Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stor interesse for Vålerenga - RBK

Vålerenga håper på 12.000 tilskuere under lørdagens Royal League-dyst mot Rosenborg på Ullevaal stadion.

Da får VIF muligheten til å revansjere seg etter at RBK knep seriegullet noen minutter før slutt i siste serierunde.

- Interessen er kjempestor. Per i dag har vi solgt over 8000 billetter. Vi forventer at det kommer nærmere 12.000 lørdag, sier arrangementssjef Lars Stensby i Vålerenga til NTB.

Kong vinter har for alvor satt sitt preg på hovedstaden de siste dagene med snø og kulde. Men selv om serien er ferdigspilt og cupgullet er utdelt, er interessen stor.

12.000 er flere tilskuere enn vi hadde på mange av kampene våre i eliteserien denne sesongen, sier Stensby.

Han tror det er ulike årsaker til at interessen er så stor.

- For det første hadde Vålerenga en veldig bra sesong. Men vi ser også at interessen for Royal League, selv om det er en ny turnering, er stor. Mange snakker om at det er altfor mye fotball på TV, men jeg tror ikke metningspunktet er nådd ennå. Jo mer fotball som vises, jo større blir interessen, sier Stensby til NTB.

Endelig seier?

Kampen blir også et «revansjoppgjør» for RBK, som ikke klarte å slå Vålerenga sist sesong. Lagene spilte 2-2 på Ullevaal. På Lerkendal vant VIF 4-1.

RBK må klare seg uten Ørjan Berg, Christer Basma og Vidar Riseth, dessuten er flere andre spillere i faresonen. Hovedtrener Per Joar Hansen tenker nok vel så mye fram mot onsdagens mesterligakamp mot Panathinaikos på Lerkendal.

Rosenborg klarte bare 4-4 mot Djurgården i første Royal League-kamp, mens Vålerenga slo Esbjerg 1-0 på dansk jord.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media