Stor interesse: Søndag kommer Dortmund til Skien for å se Odds supertalent

Flere engelske klubber har allerede vært på Skagerak.

ETTERTRAKTET: Odds Rafik Zekhnini har tiltrukket seg interesse fra flere utelandske klubber.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Odds Rafik Zekhnini har tiltrukket seg interesse fra flere utelandske klubber. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rafik Zekhnini (17) har tiltrukket seg stor interesse fra utenlandske klubber etter gjennombruddet i sommer. Nå får Dagbladet opplyst at den tyske storklubben Borussia Dortmund kommer til Skagerak Arena førstkommende søndag for å se supertalentet i aksjon mot Sarpsborg 08.

I tillegg vil klubber fra Nederland, Polen og Sverige sitte på tribunen for å se Zekhnini, som har to og et halvt år igjen av kontrakten med skiensklubben.

- Ja, det stemmer. Borussia Dortmund kommer, bekrefter Odd-direktør Einar Håndlykken overfor Dagbladet.

Engelsk interesse I sommer opplyste Telemarksavisa at Manchester United hadde lagt inn et bud på Zekhnini, men det avkrefter Håndlykken overfor Dagbladet, noe han også gjorde på det daværende tidspunktet.

På spørsmål om Manchester United har vært i kontakt med Odd angående Zekhnini, svarer Odd-direktøren slik:

- Det tror jeg ikke jeg skal si så mye om.

Dagbladet kjenner imidlertid til at flere engelske klubber har besøkt Skien de siste månedene, i ens ærend for å se Odds 17 år gamle juvel i aksjon.

Overrasket Hummels Det er bare tre og en halv måned siden Zekhnini debuterte for Odd i Tippeligaen. Datoen var 12. juni da unggutten entret Lerkendal-gresset i borteoppgjøret mot Rosenborg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.