100 største talenter

Stor kåring av verdens største talenter: Her er de fem beste

FourFourTwos kåring av de største talentene i verden.

DE ALLER BESTE: FourFourTwo har laget en kåring av verdens største talenter basert på en liste spillere fra Football Manager 2018. Foto: FourFourTwo
DE ALLER BESTE: FourFourTwo har laget en kåring av verdens største talenter basert på en liste spillere fra Football Manager 2018. Foto: FourFourTwo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): FourFourTwo holder en stor kåring av de 100 største fotballtalentene i 2017. De som er på lista var tenåringer før 23. oktober.

Det er noen få unntak som har fylt 20 år, men vi er sikre på at du vil være enig i at de fortjener en plass.

Her er plassene 5-1:

5. Federico Chiesa (Fiorentina)

Når det gjelder debuter, så er det ikke mye som slår Juventus Stadion. Chiesa var bare 17 da han debuterte mot det italienske storlaget. Sønnen til Enrico Chiesa klarte ikke å hjelpe Fiorentina til seier, men han leverte en god foestilling.

Stjerneskuddet fortsatte å imponere samtidig som klubben sjanglet seg gjennom 2016/17-sesongen, men det var da den nye sesongen sto på trappene at han virkelig begynte å skinne.

Han fikk etter hvert en ledende rolle i trioen bak spissen i manager Stefano Piolis 4-2-3-1-system, noe som får det beste ut av Chiesa.

Han er effektiv på begge flankene eller gjennom midten, og er energisk, dynamisk og teknisk god. Han er god til å dra seg forbi oppassere med sin høye fart og utrolige dribleferdigheter.

Likevel må han jobbe litt med avslutningene, men med en far med over 200 mål i karrieren, vet unggutten hvor han skal søke råd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer