100 største talenter

Stor kåring av verdens største talenter: Plassene 100-81

FourFourTwos kåring av de største talentene i verden.

DE ALLER BESTE: FourFourTwo har laget en kåring av verdens største talenter basert på en liste spillere fra Football Manager 2018. Foto: FourFourTwo
DE ALLER BESTE: FourFourTwo har laget en kåring av verdens største talenter basert på en liste spillere fra Football Manager 2018. Foto: FourFourTwo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): FourFourTwo holder en stor kåring av de 100 største fotballtalentene i 2017. De som er på lista var tenåringer før 23. oktober.

Det er noen få unntak som har fylt 20 år, men vi er sikre på at du vil være enig i at de fortjener en plass.

Her er plassene 100 til 81:

100. Reiss Nelson (Arsenal)

Den unge vingen har allerede blitt sammenliknet med Arsenl-ikonet Thierry Henry. Nelson forsøker å holde beina godt plantet på bakken, og Arsene Wenger har skrytt av holdningene hans.

Nelson er rask og teknisk, og er også i ferd med å lære seg å bli en god forsvarer. Han har spilt som vingback i Ligacupen og i Europa League i 2017/18. 17-åringen har også scoret ni mål på ti kamper for England U17 og var en del av laget som kom til kvartfinalen i 2016-EM.

Foreløpig høydepunkt: Nelson kom inn som innbytter på Wembley i Community Shield-kampen mot Chelsea. Han spilte bare tre minutter, men var med på å vinne kampen.

99. Fabian Reese (Schalke 04)

Det var få som trodde at Reese ville få spilletid for Schalke etter et vanskelig låneopphold i Karlsruhe, som rykket ned til tredjedivisjon i 2016/17-sesongen. Men sjef Domenico Tedesco hadde troen på den unge gutten med kallenavnet «Super Fabi», og har gitt ham seks innhopp i Bundesliga denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer