Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stor ligaskuffelse for Elabdellaoui

Omar Elabdellaoui blir ikke seriemester med Olympiakos denne sesongen. – Vi har ikke vært i nærheten av der vi skal være, sier landslagsprofilen.

SKUFFET: Omar Elabdellaoui . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet .
SKUFFET: Omar Elabdellaoui . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet . Vis mer

Olympiakos har vunnet den greske ligaen de sju siste sesongene. Men denne sesongen må klubben se tittelen gå til en av rivalene. AEK Aten har allerede sikret seg seriemesterskapet og ligger 12 poeng foran Elabdellaoui og hans Olympiakos.

Elabdellaoui kom til klubben i 2014, og sier til Nettavisen at han ikke er fornøyd med hvordan laget hans har framstått denne sesongen.

– Vi har ikke vært i nærheten av der vi skal være. Dette er min fjerde sesong, og vi har vunnet ligaen hvert år jeg har vært her, foruten denne sesongen. Vi har vært det klart mest dominerende laget, og gjort det ganske bra i Europa. I år har det vært veldig skuffende, sier Elabdellaoui.

Det gjenstår to runder av serien, og Olympiakos ligger for øyeblikket på tredjeplass, fire poeng bak PAOK. Dermed ligger det an til at Olympiakos må kvalifisere seg til spill i europaligaen, og ikke mesterligaen, slik laget har gjort de siste årene.

Elabdellaoui peker ikke på en enkel årsak til hvorfor klubben ikke har prestert så godt denne sesongen.

– Du får ikke noe gratis her, og det har vært en del bytter, mange nye folk inn og forskjellige trenere. Det er ikke alltid like lett for gruppa å endre så fort som den nye treneren ønsker. Det er likevel ikke noe å skylde på, men det er valg som klubben tar og som vi spillere må respektere og jobbe med, sier Elabdellaoui.

Bare denne sesongen har Olympiakos byttet trener fem ganger.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media