Stor ligaskuffelse for Elabdellaoui

Omar Elabdellaoui blir ikke seriemester med Olympiakos denne sesongen. – Vi har ikke vært i nærheten av der vi skal være, sier landslagsprofilen.

SKUFFET: Omar Elabdellaoui . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet .
SKUFFET: Omar Elabdellaoui . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Olympiakos har vunnet den greske ligaen de sju siste sesongene. Men denne sesongen må klubben se tittelen gå til en av rivalene. AEK Aten har allerede sikret seg seriemesterskapet og ligger 12 poeng foran Elabdellaoui og hans Olympiakos.

Elabdellaoui kom til klubben i 2014, og sier til Nettavisen at han ikke er fornøyd med hvordan laget hans har framstått denne sesongen.

– Vi har ikke vært i nærheten av der vi skal være. Dette er min fjerde sesong, og vi har vunnet ligaen hvert år jeg har vært her, foruten denne sesongen. Vi har vært det klart mest dominerende laget, og gjort det ganske bra i Europa. I år har det vært veldig skuffende, sier Elabdellaoui.

Det gjenstår to runder av serien, og Olympiakos ligger for øyeblikket på tredjeplass, fire poeng bak PAOK. Dermed ligger det an til at Olympiakos må kvalifisere seg til spill i europaligaen, og ikke mesterligaen, slik laget har gjort de siste årene.

Elabdellaoui peker ikke på en enkel årsak til hvorfor klubben ikke har prestert så godt denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer