Stor norsk dag

Ole Einar Bjørndalen, Bjørn Dæhlie, Bente Martinsen og Liv Grete Skjelbreid har sørget for å gjøre dette til en skikkelig norsk lørdag i skisporene. Alle vant sine respektive skirenn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Godt norsk I

Ole Einar Bjørndalen vant verdenscup-jaktstarten i skiskyting over 12,5 kilometer. Bjørndalen pådro seg to strafferunder, men var raskere enn konkurrentene i sporet.

Tyskerne Ricco Gross og Frank Luck fulgte på de to neste plassene. Gross var 35 sekunder bak nordmannen på andreplass.

Ole Einar Bjørndalen tok med dagens seier over sammenlagtledelsen i verdenscupen og i sprintcupen. Tyske Sven Fischer, som bare ble nummer fem i dag, følger på andreplass.

Godt norsk II

Bente Martinsen måtte slite for seieren over 10 kilometer jaktstart. Hjemmefavoritten Neumannova ledet det meste av løpet, men en skikkelig sluttspurt av Martinsen var nok til å koble grepet på de siste to kilometerne. Martinsen økte dermed sammenlagtledelsen i verdenscupen, foran den tsjekkiske jenta som ble nummer to i dag.

Godt norsk III

Liv Grete Skjelbreid tok sin andre verdenscupseier i karriéren på dagens jaktstart i skiskyting. Skjelbreid var 16,4 sekunder foran ukrainske Olena Zubrilova i mål. Svenske Magdalena Forsberg tok tredjeplassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer