- Stor respekt for Mourinho

Moyes og Johnson aksepterer unnskyldningen.

(Dagbladet.no): Evertons Andrew Johnson var rasende etter å ha blitt beskyldt for å være juksemaker etter hjemmemøtet med Chelsea sist søndag.

Everton krevde en uforbeholden unnskyldning fra Chelsea-manager Josè Mourinho, som blant annet kalte Johnson «en fare for motstanderne».

Onsdag kom Mourinho med en sjelden unnskyldning, og i dag sier Everton-spissen at saken er ute av verden.

- Jeg er fornøyd med at Josè Mourinho har bedt om unnskyldning for sine uttalelser, sa Johnson ifølge Evertons hjemmesider.

- Jeg har den største respekt for Chelsea som klubb, og for Mourinho som manager.

Everton truet med søksmål etter episoden som de følte skadet både spilleren og klubbens ry, men ifølge manager David Moyes er også klubben nå ferdig med krangelen.

- Jeg kommer alltid til å støtte spillerne mine hvis de opplever urettferdig behandling, og jeg er glad for at Josè Mourinho har ombestemt seg, og gått tilbake på det han sa, uttalte Moyes til Evertontv.

- Stor respekt for Mourinho
SER ANNERLEDES PÅ SAKEN: Josè Mourinho sa unnskyld for en gangs skyld, og forhindret en fortsettelse av krangelen med Everton og Andy Johnson. Foto: AP
SER ANNERLEDES PÅ SAKEN: Josè Mourinho sa unnskyld for en gangs skyld, og forhindret en fortsettelse av krangelen med Everton og Andy Johnson. Foto: AP Vis mer