Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stor seier over Gross

Jan Frode Andersen knallet til i en stor tennisturnering i Tyskland i dag. Han slo hjemmehåpet Oliver Gross.

Jan Frode Andersen måtte gjennom en kvalifiseringsrunde før han kunne delta i hovedturneringen i tyske Furth denne uka. Han vant i kvalen og vant også 1. runde i hovedturneringen i dag. Spillerne kjemper om en total premiepott på 75 000 dollar.

Plaget av varmen

Jan Frode Andersen vant 7-5, 6-3 i dag. Dette var det andre oppgjøret mot Gross på kort tid. Bare for noen uker siden slo Andersen tyskeren i en ATP-turnering i München.

- Han slo meg i Egypt i fjor, men nå leder jeg 2-1 over han, sier en strålende fornøyd Jan Frode Andersen til Dagbladet.no.

Nordmannen karakteriserer tyskeren som en vanskelig spiller.

- Men, jeg spilte solid tennis i dag og gjorde få feil.

Det som plaget nordmannen mest var ikke Gross' sitt spill, men den varme sola. Det var rundt 40 grader på banen i dag og det plaget Andersen mye. Nå skal han hvile helt til torsdag. Da spiller han 2. runde, enten mot franskmannen Nicolas Thomann eller kroaten Lovro Zovko. Nordmannen har møtt de to tilsammen tre ganger tidligere og han har vunnet alle møtene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media