DRAMA:  Her er episoden som angivelig viser at Real Madrid-backen Dani Carvajal biter Mario Mandzukic. FOTO: VIASAT
DRAMA: Her er episoden som angivelig viser at Real Madrid-backen Dani Carvajal biter Mario Mandzukic. FOTO: VIASATVis mer

Storbråk i natt etter Madrid-slaget: - Jeg beit ham ikke

Rykket ut på Twitter.

Atlético Madrid - Real Madrid 0-0

(Dagbladet): Kvartfinalen i Champions League mellom Atlético Madrid og Real Madrid hadde alt, bortsett fra mål.

Etter kampen i går kveld ble det rettet oppsiktsvekkende beskyldninger mot Reals høyreback Dani Carvajal. De gikk ut på at han beit Atléticos angrepsspiller Mario Mandzukic.

Du kan se en link til hendelsen her - på britiske Sky Sports - som omtaler hendelsen med et spørsmål i overskriften: «Ble Mario Mandzukic bitt før han ble slått av Dani Carvajal?»

Dette og liknende spørsmål/påstander fikk Carvajal til å rykke ut på Twitter i natt:

- Jeg så etter kampen at jeg blir beskyldt for å bite en motstander. La meg gjør det klart: Jeg har ikke bitt noen, eller forsøkt å gjøre det.

Blodig ansikt Men TV-bildene er egnet til å skape tvil. I så fall er det lett å få flashback til sommerens store biteepisoden - den som handlet om Luis Suárez og Giorgio Chiellini i fotball-VM.

Atléticos Mario Mandzukic kom også i fokus av andre årsaker i går kveld, blant annet fikk han en albue i ansiktet av Sergio Ramos. Hendelsen etterlot et blodig ansikt - som om han kom rett fra krigen - og til tider kunne kampen minne om dette.

Rasende Atléticos Mario Suárez var rasende på dommeren etter kampen på et fullsatt og elektrisk Vicente Calderon:

- Han var ussel. Du kan ikke la en serbisk dommer dømme en sånn kamp på dette nivået, erklærte han, ifølge nettstedet Cope.

Lagene møtes igjen neste onsdag, med 0-0 som utgangspunkt. Ett av dem er 90 minutter unna semifinalen i Champions League.

GRIPER INN:  Atléticos Mario Mandzukic (til høyre) er tydelig forbannet på Dani Carvajal (til venstre). Luka Modric går imellom med en hånd. Foto: Reuters / NTB Scanpix
GRIPER INN: Atléticos Mario Mandzukic (til høyre) er tydelig forbannet på Dani Carvajal (til venstre). Luka Modric går imellom med en hånd. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer