SKJEBNEKAMP: Cristiano Ronaldo og Portugal har et enormt press på seg før kveldens møte med Ungarn. Foto: REUTERS/Christian Hartmann
Livepic
SKJEBNEKAMP: Cristiano Ronaldo og Portugal har et enormt press på seg før kveldens møte med Ungarn. Foto: REUTERS/Christian Hartmann LivepicVis mer

Storck: – Ikke bry dere om Cristiano Ronaldo

Ungarns trener mener Portugal handler om så mye mer enn bare Real Madrid-stjerna.

Før den avgjørende gruppespillkampen mellom Ungarn og Portugal mener ungarernes trener Bernd Storck at ikke alt handler om Portugals nummer 7.

Alle landene i gruppe F har muligheten til å ta seg videre til cupspillet i Frankrike, og selv om Cristiano Ronaldo ikke har scoret i løpet av sine to første kamper, er det fortsatt ingen tvil om hvem journalistene bryr seg mest om – selv på Ungarns pressekonferanse.

– Alle spør alltid om Cristiano Ronaldo. Jeg mener at han ikke er den eneste verdensklassespilleren på laget deres. Vi må være kompakte og kjempe for hverandre. Alt handler ikke om deres nummer sju, sa Storck dagen før den avgjørende gruppespillkampen.

Ronaldo har hatt hele 22 avslutninger inkludert et straffespark, men har ikke fått ballen i mål. Det er en medvirkende årsak til at det er Portugal som har kniven på strupen med to poeng, mens Ungarn leder gruppa med fire poeng og er sikret plass i åttedelsfinalen.

– Hvem ville trodd før den siste kampen i gruppespillet at vi ville lede gruppa med fire poeng og Portugal måtte kjempe for å kvalifisere seg, spurte Ungarns landslagssjef, før han la til:

– Jeg kan ikke rose laget mitt nok.

Ungarn-midtbanespiller Gergö Lovrencsics håper at Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo ikke finner tilbake til scoringsformen i Lyon onsdag kveld.

– Vi vet at han er den mest farlige spilleren deres, men Portugal har en høy klasse på de andre spillerne også. Jeg føler vi har en motgift mot dem, og så vi får se onsdag kveld om den er god nok, sa Lovrencsics.

I den andre kampen i gruppe F møter Østerrike Island.

(NTB)