Store nedbørsmengder har gjort Ekeberg til et gjørmebad

Solbriller byttet ut med regnjakker.

LETTE SKRITT: Det er lange og kjappe skritt som teller - dersom du ikke har gummi støvler på føttene. Foto: Odd Roar Lange/Dagbladet
LETTE SKRITT: Det er lange og kjappe skritt som teller - dersom du ikke har gummi støvler på føttene. Foto: Odd Roar Lange/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De store nedbørsmengdene over Østlandet det siste døgnet har gjort deler av Ekebergområdet til et bra sted for dem som liker fotball - og gjørme. Men det er lysning i sikte.

Selve fotballbanene har foreløpig klart å holde unna for regnet og det har stort sett vært gode baneforhold for lagene som har spilt søndagskamper på Ekebergsletta.  

Men publikumsområdene begynner å merke trøkket og regnet. Gummistøvler er egentlig det eneste gode fottøyet akkurat nå. Også inne i salgsteltet på Ekeberg merker man at det regner ute. 

Og den tidligere Vålerenga- og Moldespilleren Marvin Arnesen byttet ut det store utvalget av solbriller i sin salgsbod.

- Det passet bedre med regntøy og fleecejakker, smiler Arnesen.  

Finn frem solbrillene Men alle som håper på bedre vær under Norway Cup kan glede seg. Det er gode ting i sikte. I alle fall på kort sikt. Allerede utover søndagskvelden vil det bli lysere, og mandag varsler Meteorologisk Institutt  sol og 16 varmegrader i Osloregionen.        

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer