NEDE: Dette bildet møtte mange av Sumo-kundene under semifinalen mellom Wales og Portugal. Det fikk mange til å reagere. Foto: Skjermpdump
NEDE: Dette bildet møtte mange av Sumo-kundene under semifinalen mellom Wales og Portugal. Det fikk mange til å reagere. Foto: SkjermpdumpVis mer

Store problemer for Sumo-kunder nå: -Kødder dere eller? Problemer IGJEN!!!

Klagestorm under EM-semifinale.

(Dagbladet): Det kokte over for mange av TV2s kunder under kveldens EM-semifinale mellom Wales og Portugal.

Mange av de som har betalt for Sumo opplevde elendig strømmekvalitet eller ble møtt med en feilkode som sa de ikke kunne spille av kampen i det hele tatt.

Klagestorm

Det fikk mange til å se rødt på Facebook.

- Kødder dere eller?!! Problemer IGJEN!!!? Fy faen dere er ubrukelige! At dere kan ta dere så godt betalt for noe dere ikke klarer å levere er jo kriminelt.... Kan jo umulig være lovlig, skriver en bruker.

- Det er SYND at man har betalt for sumo en periode fremover. Går det an å hevekjøpet med tilbakevirkende kraft? Det her er så elendig som du får det. Velkommen tilbake til 90-tallets kvalitet, skriver en annen.

Beklager

Dagbladet har forsøkt å ringe TV 2 for en kommentar, men de har så langt ikke besvart henvendelsen.

På Facebook har de svart kundene:

- Hei! Vi beklager problemene. Vi har oppdaget et problem som har oppstått med signalet, og vi jobber med saken. Vi beklager veldig at dette oppstår midt under kampen. :/ Vi vil gjerne at dere forsøker å gå inn via direkte-tv fra forsiden og se om det fungerer bedre der.