Store problemer for Sumo-kunder nå: -Kødder dere eller? Problemer IGJEN!!!

Klagestorm under EM-semifinale.

NEDE: Dette bildet møtte mange av Sumo-kundene under semifinalen mellom Wales og Portugal. Det fikk mange til å reagere. Foto: Skjermpdump
NEDE: Dette bildet møtte mange av Sumo-kundene under semifinalen mellom Wales og Portugal. Det fikk mange til å reagere. Foto: Skjermpdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det kokte over for mange av TV2s kunder under kveldens EM-semifinale mellom Wales og Portugal.

Mange av de som har betalt for Sumo opplevde elendig strømmekvalitet eller ble møtt med en feilkode som sa de ikke kunne spille av kampen i det hele tatt.

Klagestorm

Det fikk mange til å se rødt på Facebook.

- Kødder dere eller?!! Problemer IGJEN!!!? Fy faen dere er ubrukelige! At dere kan ta dere så godt betalt for noe dere ikke klarer å levere er jo kriminelt.... Kan jo umulig være lovlig, skriver en bruker.

- Det er SYND at man har betalt for sumo en periode fremover. Går det an å hevekjøpet med tilbakevirkende kraft? Det her er så elendig som du får det. Velkommen tilbake til 90-tallets kvalitet, skriver en annen.

Beklager

Dagbladet har forsøkt å ringe TV 2 for en kommentar, men de har så langt ikke besvart henvendelsen.

På Facebook har de svart kundene:

- Hei! Vi beklager problemene. Vi har oppdaget et problem som har oppstått med signalet, og vi jobber med saken. Vi beklager veldig at dette oppstår midt under kampen. :/ Vi vil gjerne at dere forsøker å gå inn via direkte-tv fra forsiden og se om det fungerer bedre der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer