Store sjanser for Lyn

Vålerenga sliter i Stavanger. Molde leder i Fredrikstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Denne helgas tippeligarunde kan ende med et nytt bilde i gullkampen: Taper Vålerenga borte i Stavanger, mens Lyn slår Tromsø på Ullevaal, handler det plutselig om tre lag - ikke bare Vålerenga og Start. Da er nemlig Lyn bare poenget bak dem.

Kveldens kamper

Følg Tippeligaen direkte på Dagbladet.no:

• 18.00: Fredrikstad-Molde

• 18.00: Lyn-Tromsø

• 18.00: Odd Grenland-Ham-Kam

• 18.00: Viking-Vålerenga

• 20.15: Rosenborg-Brann

Først skal selvsagt kveldens kamper spilles. Men tanken er verdt å tenke - for Vålerenga får det ikke enkelt i kveld. Viking har fortsatt medaljene godt innenfor rekkevidde, og Vålerenga mangler Christian Grindheim og Morten Berre med karantener.

Lyn har hjemmefordelen mot Tromsø, men gjestene har vist gode høsttendenser. Og Tippeligaens toppscorer Ole Martin Årst er tilbake fra start.

Årst har trøblet med en strekk i låret som han pådro seg på landslagstrening i forkant av hjemmekampen mot Moldova.

HATTRICK: For to uker siden senket Ole Martin Årst topplaget Start med tre scoringer på Alfheim. I dag kan han være tilbake etter skade og lage trøbbel for gullkandidaten Lyn. Foto: Scanpix
HATTRICK: For to uker siden senket Ole Martin Årst topplaget Start med tre scoringer på Alfheim. I dag kan han være tilbake etter skade og lage trøbbel for gullkandidaten Lyn. Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer