Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Store skadeproblemer for Bayern München

Mangler flere nøkkelspillere til Champions League-oppgjør.

 UTE:   Mario Mandzukic måtte bli hjemme da Bayern München i dag dro til Russland for å spille Champions League mot CSKA Moskva. Foto: Kai Pfaffenbach / REUTERS / NTB Scanpix
UTE: Mario Mandzukic måtte bli hjemme da Bayern München i dag dro til Russland for å spille Champions League mot CSKA Moskva. Foto: Kai Pfaffenbach / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer

Stjernespissen Mario Mandzukic spiller ikke for Bayern München i morgendagens bortekamp mot CSKA Moskva i mesterligaen.

Mandzukic er satt ut av spill med en skade i leggen. Han ble hjemme i Tyskland da resten av Bayern-laget reiste til Russland i dag.

Kroaten har scoret åtte mål i Bundesligaen og to mål i mesterligaen denne sesongen.

Franck Ribéry, Bastian Schweinsteiger, Xherdan Shaqiri, Claudio Pizarro og Diego Contento er også ute med skader.

Bayern München er allerede klar for åttedelsfinale i mesterligaen, men satser på gruppeseier. Klubben ligger tre poeng foran toer Manchester City i gruppe D.

- Vi trenger minst ett poeng. Da er vi i en flott posisjon foran den siste kampen mot Manchester City. Vi ønsker å vinne gruppen. Med seier er vi nesten sikre på førsteplassen i gruppen, sier Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge om onsdagens kamp.

(NTB)