BRANT SJANSE: Virgil Van Dijk burde ha sendt Liverpool i ledelsen mot Arsenal. Det står 0-0 i kampen etter 29 minutter. Foto: NTB Scanpix
BRANT SJANSE: Virgil Van Dijk burde ha sendt Liverpool i ledelsen mot Arsenal. Det står 0-0 i kampen etter 29 minutter. Foto: NTB ScanpixVis mer

Store Sumo-problemer. Slik kan du se Arsenal - Liverpool

Mange opplever problemer med TV 2 Sumo.

SISTE: TV 2 skriver på Facebook at Sumo-problemene nå skal være fikset.

Mange av dem som hadde benket seg ned for å se kveldens storkamp mellom Arsenal og Liverpool på TV 2 Sumo - ble møtt av en "svart" skjerm.

Avspillingen av kampen startet rett og slett ikke via hovedmenyen på TV 2 Sumo. Dagbladet har fått en rekke meldinger av irriterte brukere som ikke får se kampen.

- Jeg fikk en feil som kommer til stadighet. Det sto streaming error. Det var tydelig at det var en feil hos TV 2, sier supporter Eirik Belcan til Dagbladet.

Dette ikke første gang tjenesten har hatt problemer den siste tiden, sier Belcan:

- Det skjer omtrent hver uke. Selvfølgelig er det ok at dette skjer en gang eller to, men du sitter alltid igjen med usikkerhet. Kommer det til å skje i dag igjen? Som Liverpool-supporter har dette skjedd flere ganger. Det blir spennende å se om det fungerer. Når man betaler 400 kroner i måneden for å se Premier League, forventer man at det skal fungere oftere enn det gjør. Dette er ikke noe forbedring fra i fjor eller året før. Du blir irritert. Vi som forbrukere blir ikke hørt.

Løsningen

Kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, bekrefter overfor Dagbladet at de har problemer:

- Det har vært problemer med å se kampen hvis man går inn fra hovedsiden av Sumo, sier Dahl til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Men det går an å gå inn via kanaler, og gå rett inn på TV 2 Sport Premium. Da kan man se kampen. Det er selvfølgelig ikke bra nok, og vi må beklage at det ikke fungerer fra hovedmenyen, sier Dahl.

Flere Dagbladet har snakket med sier at den løsningen ikke fungerer for dem.

Ikke for mange som ser

Jan-Petter Dahl forteller at de ikke vet hva som var problemet denne gangen ennå. De jobber med å finne det ut akkurat nå.

- Hvor mange er berørt?

- Det vil vi vite seinere når vi får tallene. Vi jobber med å få ut informasjon nå. Dette er en svært kompleks infrastruktur. Det er sånn som kan skje, men ikke bør skje. Vi jobber fortløpende for å minimere sjansen for at det skjer igjen. Det har ikke noe med antall brukere som ser kampen. Det er andre utfordringer, sier Dahl til Dagbladet.