Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storelid : på nettet

10  000 meter var 14 runder for langt for Kjell Storelid i går. Men skøytekometen satser friskt på nye løp minst et år til.

Storelid gikk for gull under gårsdagens 10 000-meter under VM i Vikingskipet på Hamar, men løpet gikk trått. Totalt havnet på en 11. plass sammenlagt.

I nettmøtet med Stord-gutten fikk Dagbladleserne svar på hvorfor det gikk skeis.

- Det ble mye rot på 1 500 meter, og så var jeg veldig sliten på 10 000, sier Kjell Storelid.

I nærmere to timer svarte han Dagbladets lesere i dag.

- Det var gøy å være med på nettmøte. Her får jeg litt andre spørsmål enn hva jeg er vant med å få til vanlig, forteller Storelid. Selv er han en forholdsvis flittig Internett-bruker: - Det blir en del lesing av aviser - og så hender det jeg ser nyheter på TV2. Foreløpig er oppdateringene på nettet litt treige, men det blir vel bedre etterhvert.

I tillegg er nettet anvendelig for Storelid i skolesammenheng. Stord-gutten studerer elkraft og er snart ferdigutdannet ingeniør.

- Før var det sånn at jeg kom på skolen - for å finne ut at vi hadde fri. Nå kan jeg sjekke sånt før jeg drar avgårde, smiler han.

Les hele nettmøtet med Kjell Storelid:

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media