Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storelid og Søndrål klar for VM

I formiddag ble det formelt klart at Norge får med tre løpere i VM på hjemmebane i Vikingskipet på Hamar. Dermed får både Ådne Søndrål og Kjell Storelid delta sammen med allerede utatte Eskil Ervik.

- Vi har fått bekreftelsen fra Det internasjonale skøyteforbundet (ISU) om at vi får den ledige plassen etter at Sør-Korea ikke meldte på sin løper innen fristen. Dermed blir VM enda mer attraktivt, sier skøytepresident Terje Andersen til NTB.

Det var meningen at landslagssjef Geir Karlstad skulle velge mellom Ådne Søndrål og Kjell Storelid neste onsdag, men nå slipper han det vanskelige valget. Både Søndrål og Storelid har imdlertid foreredt seg som om de skulle gått VM. I helgen skal begge i aksjon under verdenscupløpene i Innsbruck.

Hvem som stepper inn som reserve blir bestemt senere. Valget står mellom Brigt Rykkje og Lasse Sætre.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling