Storelid trener for fullt

Kjell Storelid er tilbake i full trening etter sitt ufrivillige opphold grunnet en betennelse i maven. - Jeg er nok satt litt tilbake, men tror ikke det vil ha noen innvirkning mot slutten av sesongen, sier Storelid til NTB.

Og med slutten av sesongen mener han VM enkeltdistanser i Heerenveen.

- Det er fullt mulig å være i toppform til VM i mars, men jeg kan ikke garantere noe når det gjelder EM i januar. Jeg føler at jeg er på rett vei igjen, selv om jeg har slitt litt etter treningsavbruddet på to uker. Håpet er likevel å kunne gå fort allerede i EM-uttaket denne helgen, sier Storelid.

Sammen med resten av norgeseliten skal han kjempe i Vikingskipet om en plass på EM-laget. Storelid går to distanser lørdag, men dropper søndagens løp.

- Jeg skulle gjerne gått alt, men med eksamen fredag og mandag blir det vanskelig. Jeg prioriterer 1500 og 5000 meter lørdag og håper at det holder, fortsetter Storelid, som ikke tror skaden vil plage ham i framtiden.

- Vi har funnet årsaken, nemlig arrvev etter maveoperasjonen jeg tok i 1995. Nå vet jeg at jeg ikke trenger legge meg på sengen hvis jeg får vondt igjen. Det er en stor lettelse, avslutter Storelid som har startet jakten på den gode følelsen.

(NTB)